Mini Camping de Kievit

Kamperen bij de boer

Via de knop reserveren kunt u aangeven wanneer u wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.Reserveer nu.

Onze boerderij-camping ligt op Walcheren, het mooiste van de Zeeuwse eilanden. De afstand naar het strand is 3 km. goed te doen op de fiets, langs een veilige route. Ook ideaal gelegen om fietstochten te maken. In de omgeving zijn diverse ANWB fietsroutes uitgezet. Er zijn ook leuke wandelroutes, daarvan hebben wij kaartjes beschikbaar.

Het kampeerterrein ligt rondom beschut, met in het midden speelgelegenheid voor de kinderen en een volleybalveld. De plaatsen zijn ruim en er is mogelijkheid voor elektrische aansluiting. Achter het grote veld is nog een veldje voor tenten, of voor mensen die van rust houden. De boerderij is niet meer in gebruik als boerenbedrijf. We hebben wel wat kleine dieren zoals geiten, kippen, schapen en poezen.

Voorzieningen

De sanitaire voorzieningen bestaan uit 7 toiletten (en nog 2 in de recreatieruimte) en 2 urinoirs. Deze zijn in afgescheiden ruimtes, dames/heren appart. Er is een nieuwe verwarmde doucheruimte met 4 douches, waarvan 1 gezinsdouche, speciaal voor kleine kinderen. Verder zijn er ook 3 gesloten wascabines met warm en koud water en 2 wastafels gewoon in de ruimte ook met warm en koud water. Er is een afwasbak en een warm waterkraan. Warm water is in de prijs inbegrepen. Voor mensen die met een tent komen is er gebruik van koelkast met vriesvak. Er zijn een wasmachine en droger aanwezig.

Tarieven

Tarieven 2021
2 personen, auto, kampeermiddel22,50
1 persoon met tent en fiets11,-
kinderen tot 2 jaargratis
kinderen tot 12 jaar3
extra personen van 12 jaar en ouder6,--
elektriciteit2,50
extra tent2,50
extra auto2,50
hond2,50
Voor loge's worden ook bovenstaande tarieven berekend. De tarieven zijn inclusief toeristenbelasting, milieuheffing en warm water.

Aanbiedingen

In het voor en naseizoen geldt een korting van 10%.

Knuffelende koeien

Meer


Dansende beesten


logodeKievit